home
meubels
visie
cursus
nieuws
contact
links


toonkamer
Toonkamer
De beste indruk krijgt u van de meubels van Kopshout als u eens in de toonkamer bij onze werkplaats komt kijken. Naast de modellen staan hier de meubels die al wel af zijn, maar nog niet bij hun opdrachtgevers bezorgd zijn.
Voor een bezoek aan de toonkamer kunt u telefonisch een afspraak maken. Eén van de meubelmakers zal u dan ontvangen, rondleiden en eventuele vragen beantwoorden. Misschien maakt hij samen met u dan ook al de eerste schetsen voor uw eigen meubel!

Adresgegevens
Meubelmakerij Kopshout
3e van Hezewijkstraat 23
6542 JP Nijmegen

Telefoon: 024 3771697
E-mail: kopshout@planet.nl (deze link opent uw e-mailprogramma!)

Privacyverklaring
Kopshout gaat zorgvuldig om met uw adresgegegevens. Hoe wij dit doen kunt u lezen in onze privacyverklaring. De kern ervan is dat wij geen gegevens met derden delen en u ze ten allen tijden door ons kunt laten verwijderen.

Route
In Nijmegen rijdt u door naar het Keizer Karelplein. Vanuit alle richtingen komt u vanzelf op dit grote verkeersplein in het centrum van Nijmegen.
Neem vervolgens de afslag richting Den Bosch (de Graafseweg). Meteen na de stoplichten die u na het viaduct over het spoor tegenkomt gaat u rechts de ventweg op. Na ongeveer vijftig meter rijdt u rechtsaf de Derde van Hezewijkstraat in.
Aan het einde van deze straat vindt u meubelmakerij Kopshout.

route veraf

route dichtbij